لوازم جانبی

مهم ترین سوالات کاربران درباره گلس گوشی که بی جواب مانده اند را بشناسید

وقتی برای گوشی جدید خود یک گلس گران قیمت بخرید، بعد از چند روز استفاده میفهمید که صفحه Edge-to-Edge آن باعث شده تا گلس از روی آن بلند شود. این یعنی اطلاعات کافی درباره گلس و انواع آن ندارید. 

همه ما بعد از خریدن گوشی جدید به این موضوعات فکر کرده ایم:

«گلس گوشی بخرم یا نه؟»

«چه نوع گلسی بزنم؟»

«چقدر براش هزینه کنم؟»

«از کجا گلس بگیرم؟»

مهم ترین مشکلی که در مورد این سوالات داریم این است که به نظر میرسد هیچ کس جوابی برای آن ها ندارد! همین عدم آگاهی باعث میشود تا هنگام خرید لوازم جانبی موبایل، به اشتباهات خود ادامه دهیم. اشتباهاتی که میتواند به جان صفحه نمایش گران قیمت گوشی جدید و دوست داشتنی ما تمام شود!

بزرگ ترین اشتباه در انتخاب گلس گوشی که بعد از خرید میفهمید!

در این مقاله قصد داریم بزرگ ترین مشکلات مردم به هنگام خرید گلس گوشی را به زیر ذره بین ببریم. با دانستن پاسخ سوالاتی که اینجا مطرح میکنیم، میتوانید مطمئن باشید دفعه بعدی به جای سردرگمی در انتخاب بهترین گلس ها، در خرید محافظ گوشی شک و شبهه ای به ذهنتان نمی‌آید.

خرید گلس گوشی یک لوازم جانبی اختیاری برای گوشی ها نیست

همه ما با تبلیغات جذاب و زیبای گوشی های هوشمند جدید بازار روبرو شده ایم. چه در شبکه های اجتماعی، چه در بیلبورد های تبلیغاتی سطح شهر، در همه آن ها میبینیم که فناوری های شگفتی ساز اسمارت فون ها روز به روز بر تعدادشان اضافه میشود. این تبلیغات در بهترین حالت ما را مجبور میکند حساب مان را چک کنیم و ببینیم آیا پول کافی برای خرید مدل جدید گوشی فعلی خود را داریم یا نه!

 یکی از فناوری های جذاب گوشی های همراه، فناوری محافظ صفحه نمایش در آن هاست. این قابلیت در برخی گوشی های اندرویدی با نام کورنینگ گوریلا گلس (Corning Gorilla Glass) شناخته میشود و در آیفون ها هم از فناوری اختصاصی شرکت اپل بهره میبرد.

اولین چیزی که با شنیدن این فناوری و مدل های جدید آن به ذهن ما می‌آید این است که فکر میکنیم:

«بلاخره ایندفه نیازی نیست رو صفحه گوشیم گلس بزنم»

اما لطفاً کمی نفس عمیق بکشید!

 تنها کافی است سری به ویدئوهای یوتیوب بزنید تا بفهمید بسیاری از مدل های پرچمدار بازار با اینکه مقاوت خوبی در اصابت با زمین دارند، ولی نمایشگر آن ها بعد از چند بار به زمین افتادن، تَرَک برمیدارد.

بله، مدل های زیادی در بازار هستند که حتی با چند بار افتادن هم هیچ آسیبی نمیبینند ولی آیا عموم کاربران از گوشی های میان رده استفاده نمیکنند؟ در این صورت میتوان گفت همه گوشی ها نیاز به گلس دارند.

البته این نکته را هم اضافه کنیم که اگر شما از آن دسته کاربرانی هستید که حسابی مراقب گوشی خود هستید و سابقه خوبی در نگهداری لوازم خود دارید، در این صورت میتوانید از تهیه محافظ صفحه نمایش چشم پوشی کنید.

 بهترین مارک گلس برای آیفون

هر چه اطلاعات بیشتری در مورد انواع گلس گوشی داشته باشید، محافظ بهتری انتخاب میکنید

اطلاعاتی که عموم مردم درباره انواع گلس گوشی دارند همان جملاتی است که در بازار دست فروش های کوچه و خیابان شنیده اند. شاید با خودتان فکر کنید «یگ گلس که ارزش خوندن اطلاعات بیشتر رو نداره» ولی منظور ما از اشتباه بزرگ دقیقاً همین جمله است!

فناوری گلس ها هم درست مانند هر محصول دیگری در تاریخ، در حال پیشرفت و بهبود است. هر چه اطلاعات بیشتری در مورد ویژگی های منحصر به فرد انواع مختلف گلس داشته باشید؛ بهتر میتوانید تنوع دیوانه کننده گلس های بازار را فیلتر کنید و بهترین آن را برای گوشی خود انتخاب کنید.

پس در این جا به بررسی کوتاهی از سوالات رایج مربوط به انواع گلس گوشی رایج در بازار میپردازیم تا خوب متوجه تمایز آن ها شوید.

گلس نانو چیست؟

گلس نانو چیست؟ گلس بهتر است یا نانو؟

برای اینکه خوب متوجه فرق بین گلس نانو و معمولی شوید، مهم ترین تفاوت این دو نوع گلس را برایتان میگوییم.

  • مهم ترین تفاوت برچسب نانو و معمولی جنس و کیفیت اولیه آنهاست. گلس نانو از جنس پلاستیک نرم و انعطاف پذیر تشکیل شده و میتوان آن را خم کرد اما گلس شیشه ای از جنس شکننده و سخت تولید شده است که با خم کردن میشکند.
  • گلس نانو به دلیل حرارت دیدن، ضخامت کمتری نسبت به گلس معمولی دارد.
  • قیمت گلس نانو در مدل های مختلف گوشی متفاوت است ولی به طور کلی، میانگین قیمتی یکسانی با گلس های از نوع غیر نانو دارد.
  • برچسب محافظ صفحه نانو به دلیل خاصیت انعطاف پذیری و استفاده از لایه چسبنده، توانایی بالایی در چسبیدن به صفحه نمایش دارد و به همین خاطر زیر آن هوا نمیرود و حبابی زیر صفحه درست نمیشود.
  • ار نظر محافظت از خط و خش، گلس نانو انتخاب بهتری نسبت به گلس های شیشه ای است. گلسه های شیشه ای به دلیل ضخامت بالاتر، میتواند مقاوت بیشتری در ضربات شوکی از خود نشان دهند.

پیشنهاد می‌کنیم برای مشاهده انواع مدل های گلس نانو به صفحه «گلس نانو» در فروشگاه جانبی مراجعه کنید.

آموزش نصب محافظ صفحه گوشی

گلس tpu چیست؟

جنس اصلی این گلس ها از ترمو پلاستیک پلی اورتان ساخته شده و به دلیل استفاده از چسب در تمامی بخش های گلس، به خوبی بر روی صفحه سوار میشود. بنابراین وقتی از گارد گوشی استفاده میکنید، نگرانی درباره بلند شدن گلس از کناره ها معنی ندارد.

حرف D در کنار گلس ها نشانه چیست؟ (فرق بین گلس 3D، 5D، 9D و 11D در چیست؟)

شاید فکر کنید این همه اصطلاحات تخصصی از دو بعدی گرفته تا گلس فول سه بعدی 11D، در خرید گلس به چه کار ما می‌آید. ولی اگر کمی بیشتر دقت کنید، میفهمید که این نام گذاری های به ظاهر گیج کننده، تنها برای کمک بیشتر و بهتر به انتخاب شما برنامه ریزی شده اند.

با دانستن تمایز بین این نام گذاری ها میتوانید بر اساس نوع نمایشگر گوشی خود، بهترین محافظ را برای آن تهیه کنید.

حرف D به طور کلی یعنی صفحه نمایش موبایل چند بُعدی (Dimension) است. هر انحنا و پیچیدگی در صفحه نمایش را میتوان یک D یا بعد به حساب آورد. دلیل رواج مدل 9D یا 11D گلس های بازار هم پیچیدگی و تراش بیشتر نمایشگر گوشی های پرچمدار امروزی است.  

اصلی ترین دسته بندی گلس های بازار معمولاً به 3 بخش زیر تقسیم میشوند:

گلس گوشی  2D: گلس های 2D یا دوبعدی، گلس های صاف و یک دستی هستند که تمام سطح صفحه نمیاش را پوشش می دهند و به دلیل اینکه هیچ انحنا و زاویه ای ندارند، به آن ها گلس دو بعدی میگویند. به عنوان مثال، گوشی های iPhone 5 و Samsung S5 از جمله مدل هایی هستند که صفحه نمایش دو بعدی دارند. گلس های سرامیکی را می‌توان از بهترین مدل‌های این نوع گلس به حساب آورد. با مراجعه به صفحه گلس سرامیکی می‌توانید انواع مدل‌ها را مشاهده و بهترین گلس سرامیکی را تهیه کنید.

گلس 2.5D: تنها تفاوتی که گلس های دو و نیم بعدی نسب به 2D دارند، وجود انحنا در لبه گلس است. چرا این انحنا وجود دارد؟ چون بسیاری از صفحه های نمایشگر گوشی های جدید در لبه LCD خود انحنا دارند و گلس های 2.5D هم دقیقاً برای این دست از نمایشگرها ساخته شده است. گوشی های سامسونگ s6 و آیفون 6 هر دو از این نوع نمایشگر استفاده میکنند.

گلس فول سه بعدی یا 3D: گلس های فول، سه بعدی یا 3D، سطح کاملا مسطحی نداشته و در لبه ها انحنای ۴۵ درجه دارند. این نوع از محافظ صفحه نمایش به دلیل تراش خوردگی بیشتر نیاز به مهندسی دقیق تری دارد؛ این یعنی هزینه تولید آن تقریبا ۳ الی ۴ برابر گلس های 2D یا معمولی است. در صفحه بهترین گلس برای s9 میتوانید لیستی از محافظ های نمایشگر سه بعدی همراه با ویژگی های آن را مشاهده کنید.

یک گلس خوب باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟

حرف h در کنار محافظ صفحه نمایش به چه معنی است؟ (درجه سختی 9h)

تا اینجای کار فهمیدید حرف D نشان دهنده چند بعدی بودن گلس است. حرف دیگری به نام H در بسته بندی بهترین گلس های بازار وجود دارد که مربوط به درجه سختی گلس است. همانطور که به نظر میرسد هر چه درجه سختی گلس بیشتر باشد، مقاومت بیشتر از خود نشان میدهد. ولی نکته ای که در اینجا باید به آن اشاره کنیم این است که درجه سختی تنها معیار خوب بودن گلس ها نیست.

موارد دیگری مثل شفاف بودن برچسب محافظ، منعکس نکردن نور محیط و انتقال صحیح نور نمایشگر از ویژگی های یک گلس با کیفیت است. پس با دیدن عبارت 9H فوراً تصمیم به خرید گلس برای گوشی خود نکنید و همه چیز را با هم بسنجید. اگر به دنبال خرید یک گلس با کیفیت هستید که تمام ویژگی‌هایی که به آن اشاره کردیم را داشته باشد، پیشنهاد ما گلس مات است. گلس مات از انعکاس نور جلوگیری کرده و مقاوت بسیار بالایی در برابر ضربات دارد. پیشنهاد می‌کنیم با مراجعه به صفحه گلس مات، با انواع مدل‌های این نوع گلس آشنا شوید.

به عنوان مثال بسیاری از گلس هایی که برای ساعت هوشمند اپل ساخته میشود از نوع درجه سختی 9h هستند. در صفحه لوازم جانبی اپل واچ میتوانید تنوعی از این گلس ها را به همراه لوازم جانبی دیگر این محصول مشاهده کنید.

بهترین گلس برای گوشی سامسونگ

گلس یا هر لوازم جانبی دیگری را (فقط) از فروشگاه های معتبر تهیه کنید

هزینه ای که برای محافظ صفحه گوشی تان میکنید پس انداز شماست! این جمله ایست که باید قبل از خرید گوشی همیشه یادتان باشد. خرید موبایل هم هزینه های جانبی دارد و هم هزینه های اجباری. محافظ صفحه نمایش جزو هزینه های اجباری است چون اگر در انتخاب بهترین محافظ صفحه اشتباه کنید، بهای آن خیلی بیشتر از گران ترین گلس های موجود در بازار است.

با اینکه قیمت بسیار اقتصادی دست فروش های لوازم جانبی ممکن است در انتخاب آگاهانه بهترین گلس شما را وسوسه کند، ولی توصیه ما این است در انتخاب گلس، هوشمندانه عمل کنید و با مراجعه به فروشگاه های معتبر لوازم جانبی موبایل، گوشی ارزشمندتان را بیمه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا