اگر به دنبال خرید اسپیکر بلوتوثی هستید و برای این کار بودجهی حدودا ۱ میلیون تومانی کنار گذاشتهاید، در ادامه سه گزینه در همین محدوده قیمتی معرفی میکنیم که انتخابهای خوبی محسوب میشود. در این ویدیو اسپیکرهای جی بی ال مدل Go3، تسکو مدل TS-2303 و شیائومی مدل MDZ-36-DB را معرفی و با هم مقایسه میکنیم تا ببینیم نسبت به یکدیگر چه حرفی برای گفتن دارند.
اسپیکرهای تسکو و شیائومی تقریبا هماندازه هستند که البته اندازهی اسپیکر تسکو تا حدی بزرگتر است. اسپیکر Go3 هم اندازهی بسیار کوچک و جمعوجوری دارد. از نظر وزن هم باید بگوییم که اسپیکر جیبیال فقط ۲۰۹ گرم وزن دارد و وزن اسپیکر بلوتوثی شیائومی و تسکو به ترتیب ۷۹۰ گرم و ۱۲۳۹ گرم است. اما ظاهر اسپیکر هرچقدر هم جذاب باشد، در نهایت کیفیت و حجم صدا مهمترین مشخصه به حساب میآیند.
حجم صدای اسپیکر بلوتوثی شیائومی یک سر و گردن از اسپیکر تسکو بیشتر است و حجم صدای Go3 هم تقریبا ۸۰ درصد مدل شیائومی است. اسپیکر جیبیال از نظر تفکیک صدا حرف زیادی برای گفتن دارد و در کل صدای دقیقی ارائه میدهد. اما بیس آن چندان قدرتمند نیست که با توجه به اندازهی آن، این موضوع کاملا طبیعی است. اسپیکر شیائومی بیس بیش از حد انتظار ارائه میدهد و تفکیک صدای آن هم چندان رضایتبخش نیست. به همین خاطر گاهی اوقات بیس زیاد روی باقی فرکانسها هم تاثیر میگذارد و در نتیجه شفافیت صدای آن به اندازهی اسپیکر جیبیال نیست.
حالا باید به کیفیت صدای اسپیکر تسکو بپردازیم. بیس این محصول معتدل است و اصلا آزاردهنده محسوب نمیشود. اما در کل کیفیت و شفافیت صدای این اسپیکر بلوتوثی یک گام پایینتر از مدل شیائومی است. با خرید یک اسپیکر بلوتوثی، کاربران انتظار دارند با هر بار شارژ، ساعتها از آنها بهره ببرند. برای شارژ کردن اسپیکر جیبیال باید حدود ۲.۵ ساعت منتظر بمانید و بعد از شارژ، میتواند به مدت ۵ ساعت انجام وظیفه کند.
از طرف دیگر اسپیکر شیائومی برای شارژ شدن به ۴ ساعت زمان نیاز دارد و عمر باتری آن به ۱۳ ساعت میرسد که عمر باتری بالایی به حساب میآید. اسپیکر تسکو در عرض ۳.۵ ساعت شارژ میشود و متاسفانه این برند عمر باتری آن را اعلام نکرده است. همچنین اسپیکر تسکو بر خلاف دو مدل دیگر، برای شارژ شدن از پورت microUSB استفاده میکند و این در حالی است که اسپیکرهای شیائومی و جیبیال از پورت USB-C برای این کار بهره میبرند. در بدنهی اسپیکر خبری از جک هدفون نیست و همین موضوع یک نقطه ضعف برای آن محسوب میشود. یکی از مزایای اسپیکر تسکو این است که از کارت حافظه microSD هم پشتیبانی میکند و بنابراین بدون گوشی هم میتوانید از آن بهره ببرید.
هر سه اسپیکر ضدآب هستند. اسپیکر جیبیال دارای گواهی IP67 است و مدلهای شیائومی و تسکو به ترتیب دارای گواهی IPX7 و IPX6 هستند. اسپیکرهای تسکو و شیائومی دارای میکروفون داخلی هستند که برای مکالمه میتوانید از این قابلیت استفاده کنید. اما در نهایت کدام حرف بیشتری برای گفتن دارد؟
در این رقابت تسکو حذف میشود زیرا اسپیکر شیائومی رقیب بسیار جذابتری برای آن به حساب میآید. اما بین جیبیال و شیائومی خرید کدام مدل منطقیتر است؟ اگر کیفیت و شفافیت صدا برای شما اهمیت زیادی دارد و به دنبال استفاده از اسپیکر بسیار کوچکی هستید، پس بدون شک بهتر است اسپیکر جیبیال مدل Go3 را خریداری کنید. اما اگر دنبال صدای بلندتر با کیفیت قابل قبول هستید و باتری قدرتمند هم اهمیت زیادی برای شما دارد، پس احتمالا از خرید اسپیکر بلوتوثی شیائومی پشیمان نخواهید شد.
دیجیکالا به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفهای دارند، فراهم میکند. اگر فکر میکنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به دیجیکالا مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمهی زیر کلیک کنید.