مقدار بودجه نقش تعیین کنندهای در تامین تجهیزات اداری دارند. اگر قصد خرید لپ تاپ حسابداری دارید، علاوه بر قیمت باید به سخت افزار و طراحی ظاهری آن نیز توجه کنید. در ضمن لپ تاپ برای کارهای اداری و حسابداری به سخت افزار قدرتمندی نیاز ندارد.
برای کاهش هزینهها توصیه میکنیم لپ تاپ استوک تهیه کنید. لپ تاپ استوک علاوه بر قیمت پایینتر نسبت به لپ تاپ تازه، کیفیت ساخت بالاتری دارد. میتوانید جهت تکمیل اطلاعات خود به مقاله لپ تاپ استوک چیست مراجعه نمایید.
فهرست مطالب
لپ تاپ مناسب برای حسابداری چه مشخصاتی باید داشته باشد
لپ تاپی که برای کارهای اداری استفاده میشود یا حتی برای کارهای روزانه مناسب است نیازی به سخت افزاری چندان قدرتمند ندارد. کارهای اداری شامل امور حسابداری، منشیگری و پرزنت کردن میشود.
مشخصات لپ تاپ شامل دو بخش ظاهری و سخت افزاری میشود. در ادامه به صورت کامل به تشریح این دو بخش خواهیم پرداخت.
١. مشخصات ظاهری لپ تاپ مناسب حسابداری
اگر کار شما به گونهای است که باید با خود لپ تاپ حمل کنید، لپ تاپی انتخاب کنید که دارای بدنهای محکم و مقاوم است. به علاوه به وزن لپ تاپ نیز توجه کنید. نباید وزن لپ تاپ آنقدر زیاد باشد که حمل آن برای کاربر دردسر ساز باشد.
در سمت مقابل اندازه لپ تاپ نیز مهم است. کسانی که مشغول کارهای اداری و حسابداری هستند باید مدام به نمایشگر لپ تاپ خیره باشند. لذا نمایشگر باید بزرگ و باکیفیت باشد. معمولا لپ تاپهای ١٥ اینچی به بالا مناسب اینگونه کارها هستند.
صفحه نمایش
نمایشگر لپ تاپ باید کیفیت خوبی داشته باشد. هنگام کار با آن نباید چشم را اذیت کند. معمولا کیفیتی که ارائه میشود HD است اما برخی از لپ تاپ ها با پردازنده های نسل جدید کیفیت FHD خوبی ارائه میدهند. صحفه نمایش بهتر است مات باشد. وجود صحفه نمایش لمسی نیز می تواند از برخی جهات کارآمد باشد. با توجه به نیاز کاربر این خصوصیت انتخاب می شود.
کیبورد
صفحه کلیدی مناسب کارهای اداری و حسابداری است که بتوان با آن راحت تایپ کرد. بهترین گزینه کیبورد های جزیره ایست. کلید ها به صورت مجزا از هم دیگر قرار گرفته اند. هنگام تایپ کردن شما مطمئن هستید کلیدی که فشار داده اید همان کاراکتر مورد نظر شما را تایپ می کند.
وجود backlight نیز می تواند مفید باشد. اگر به کار حسابداری مشغل هستید حتما لپ تاپی را انتخاب کنید که دارای بخش مجزای عددی است. هنگام تایپ کردن اعداد این بخش بسیار کارآمد است.
باتری
این فاکتور می تواند تعیین کننده باشد. قدرت باتری به دستگاه اجازه می دهد که در نبود برق تا چند ساعت کار کند. اگر قدرت کافی نداشته باشد، کاربر ممکن است دچار مشکل شود. از سویی دیگر خاصیت لپ تاپ جابه جایی آن است. از این رو در هر مکانی ممکن است دسترسی به برق وجود نداشته باشد.
درگاهها
لپ تاپی که برای کارهای اداری مورد استفاده قرار میگیرد باید درگاههای متنوعی داشته باشد. درگاهها شامل USB و خروجی VGA یا HDMI میباشند. ورودی LAN یا SD card reader میتواند به عنوان یک امتیاز مثبت باشد.
مشخصات | ویژگی |
محکم و استاندارد | بدنه و اندازه |
حداقل HD و 15.6Inch | صفحه نمایش |
جزیرهای با بخش مجزای عددی | کیبورد |
حداقل ٣ ساعت | باتری |
USB – HDMI – LAN | درگاه |
٢. مشخصات سخت افزاری مورد نیاز برای لپ تاپ حسابداری
یکی از پرکاربردترین نرم افزارهای حسابداری، نرم افزار هلو است. البته برخی از افراد نیز این مهارت و توانایی را دارند که با Excel این کار را انجام دهند. به صورت کلی برای کارهای اداری نیز مجموعه Office پاسخگو خواهد بود.
با توجه به نرم افزارهایی که اشاره شد، لپ تاپ به سخت افزاری قدرتمند نیاز ندارد. بلکه یک سیستم معمولی کاملا پاسخگوی این نرم افزارها می باشد. در مقاله بهترین نرم افزارهای مناسب حسابداری به صورت کامل نرم افزارهای مخصوص حسابداری را بررسی کردهایم. در صورت تمایل میتوانید آن مقاله را بخوانید.
پردازنده
چون قدرت اصلی پردازش لپ تاپ مربوط به این قطعه است لذا در انتخاب آن باید دقت کرد. کار های اداری و حسابداری نیاز چندانی به پردازش های سنگین ندارند. لذا هزینه کردن برای این امر چندان منطقی به نظر نمی رسد. پردازنده های Core-i3 و Core-i5 بسیار مناسب این کاراند. اما نکته اصلی نسل پردازنده ها و توان آن در پردازش داده هاست. هر چه پردازنده جدیدتر باشد، قطعا بهتر خواهد بود.
رم
از آنجایی که بهترین پردازنده ها هم بدون رم مناسب قادر به انجام پردازش مناسب نیستند، رم جز مهمترین فاکتور های مد نظر است. مقدار حافظه موقت باید به گونه ای باشد که بتواند با پردازشگر هماهنگی کامل داشته باشد. مقدار آن می تواند با توجه به نیاز کاربر از ۴ گیگا بایت تا ١۶ گیگا بایت متغیر باشد.
هارد
این فاکتور در درجه دوم اهمیت قرار دارد. هر چند لپ تاپ باید فضای مناسب ذخیره سازی در اختیار کاربر قرار دهد. اما با توجه به وجود انواع هارد درایو های اکسترنال و فضا های ابری موجود در اینترنت این مشکل به راحتی قابل حل است.
مشخصات | ویژگی |
Core-i3 or Core-i5 | CPU |
4GB up to 8GB | RAM |
128GB SSD or 500GB HDD | Hard |
Onboard | Graphic |
چرا لپ تاپ استوک نسبت به تازه بهصرفهتر است
در نگاه اول به نظر میرسد که قیمت اصلیترین تفاوت لپ تاپ تازه و استوک است. اما اینگونه نیست! بله، حتی گاهی ممکن است قیمت یک لپ تاپ استوک از تازهی آن گرانتر باشد. مهمترین تفاوت لپ تاپ استوک و تازه، کیفیت لپ تاپ است.
لپ تاپهای تازهای که به بازار ایران وارد میشوند کیفیت پایینتری نسبت به لپ تاپهای ساخته شده برای اروپا و آمریکا دارند. غولهای لپ تاپ سازی مانند Dell, HP, Asus و . . . تمرکز خود را روی بازارهای اروپا و آمریکا قرار دادهاند. به همین دلیل کیفیت لپ تاپهایی که به اروپا و آمریکا صادر میگردد خیلی بالاتر از کیفیت لپ تاپهایی که به خاورمیانه یا آفریقا صادر میشود.
پس به صورت کلی تفاوت یک لپ تاپ تازه و استوک را میتوان به صورت زیر بیان کرد:
- کیفیت
- مدت زمان کارکرد
سخن پایانی
امیدواریم این مطلب راهنمایی مناسب و مفید برای شما بوده باشد. اگر سوال یا پیشنهادی دارید می توانید در کامنت همین مقاله مطرح نمایید. در اسرع وقت توسط کارشناسان ما پاسخ داده خواهد شد.
سوالات متداول
لپ تاپ مناسب برای حسابداری باید چه ویژگیهایی داشته باشد؟
سخت افزار دستگاه لازم نیست زیاد قدرتمند باشد. کافی است که پاسخگوی نرم افزارهای حسابداری باشد. علاوه بر سخت افزار باید جنس آن مرغوب باشد. چون ممکن است مدام با کاربر حمل شود.
تفاوت لپ تاپ مناسب حسابداری و اداری چیست؟
از لحاظ سخت افزاری تقریبا فرقی ندارند. بنابر خواستههای کاربر و نحوه کاربری دستگاه است که جزئیاتی از آن متفاوت است.
حداقل سیستم مناسب حسابداری چیست؟
پردازنده Core-i5 و مقدار ٤ تا ٦ گیگا بایت رم. هارد دستگاه اگر SSD باشد، پردازشها سرعت بالاتری دارند. اما هارد HDD نیز پاسخگو است.
مشخصات لپ تاپ اداری چیست؟
لپ تاپ اداری معمولا باید درگاههای متنوعی داشته باشد. از همه مهمتر باید قیمت آن ارزان و باکیفیت باشد.