لوازم جانبی

چطور مشکل کار نکردن صفحه گوشی را حل کنیم؟

در حال حاضر، صفحه نمایش یکی از گران ترین قطعات گوشی های هوشمند است که تعمیر آن هزینه های سنگینی را به دنبال خواهد داشت. دقیقا به همین دلیل است که اکثر افراد هنوز هم با ال سی دی شکسته کار می کنند و ترجیح می دهند تا زمانی که گوشی به صورت کامل از کار نیوفتاده، از آن استفاده کنند.

هر چند که با استفاده از قاب گوشی و گلس صفحه نمایش، همیشه احتمال شکستن ال سی دی گوشی کاهش پیدا می کند. اما اگر به هر دلیل این مشکل برایتان پیش آمده، پیشنهاد می کنیم قبل از مراجعه به تعمیرکار، این مقاله را مطالعه کنید. این احتمال وجود دارد که مشکل کار نکردن تاچ گوشی با روش های نرم افزار حل شود.

چه زمانی برای تعمیر صفحه نمایش باید به تعمیرکار مراجعه کنیم؟

همانطور که گفتیم، برخی مواقع بسیاری از مشکلات گوشی های هوشمند مانند مشکل خاموش شدن ناگهانی گوشی، با روش های نرم افزاری حل می شوند و نیاز به تعمیرات سخت افزاری نیست. کار نکردن تاچ و ال سی دی گوشی نیز از همین موارد است. در اولین مرحله باید مطمئن شوید که دلیل این مشکل، مسائل نرم افزاری است یا سخت افزاری.

در صورتی که صفحه نمایش گوشی، دچار شکستگی یا ترک خوردگی شده باید به تعمیرکار مراجعه کنید. در مواردی تنها صفحه ال سی دی گوشی دچار شکستگی می شود اما تاچ موبایل همچنان کار می کند. اکثر کاربران در این مواقع، بدون تعمیر گوشی از آن استفاده می کنند. الزامیست بدانید در چنین شرایطی استفاده از گوشی کار اصولی نیست و قطعا به مرور زمان آسیب های متفاوت به قسمت های دیگر گوشی اعم از تاچ صفحه وارد می شود.

خراب شدن صفحه گوشی به دلیل ضربه خوردن

چطور مشکل کار نکردن صفحه گوشی را حل کنیم؟

تا زمانی که دلیل مشکل کار نکردن تاچ و ال سی دی را پیدا نکرده اید، نمی توانید اقدام خاصی برای حل آن انجام دهید. در صورتی که گوشی هوشمند شما به تازگی خیس شده، یا ضربه خورده، این احتمال وجود دارد که خراب شدن صفحه نمایش گوشی به همین دلایل باشد.

به طور مثال مشکل کار نکردن تاچ گوشی سامسونگ به دلیل آب خوردگی از مواردی است که برای حل آن باید از متخصص تعمیر کننده کمک بگیرید. اما در مواقع دیگر، با چندین روش کلی می توان دلیل خرابی صفحه نمایش گوشی را متوجه شد. در ادامه به بررسی تعدادی از این روش ها خواهیم پرداخت.

تعمیر صفحه نمایش گوشی در خانه

1-ریست کردن گوشی، اولین راه برای حل مشکل از کار افتادن صفحه نمایش

قبل از هر کاری، ابتدا گوشی خود را مجددا راه اندازی کنید. انجام دادن این کار بسیار ساده است. منظورمان از ریست کردن گوشی یا راه اندازی مجدد همان خاموش و روشن کردن پشت سر هم است.

می توانید دکمه پاور گوشی را نگه دارید سپس گزینه راه اندازی مجدد یا همان Restart را بزنید. یا اینکه گوشی را خاموش کنید سپس سی ثانیه بعد از ویبره زدن گوشی (به معنی خاموش شدن) مجدد گوشی را روشن کنید.

2-خارج کردن کارت حافظه گوشی و ریست کردن موبایل

هنگ کردن گوشی، یکی از رایج ترین دلایلی که در نهایت به گیر کردن صفحه نمایش موبایل، ختم می شود. این مشکل می تواند به دلایل متفاوت مانند ویروسی شدن موبایل یا کارت حافظه پیش بیاید. در صورتی که از مموری کارت استفاده می کنید، بهتر است آن را از گوشی خارج کرده سپس موبایل را دوباره راه اندازی کنید.

البته هنگ کردن گوشی می تواند به دلایل دیگر مانند پر شدن حافظه داخلی نیز اتفاق بیوفتد. از قسمت تنظیمات گوشی، میزان حافظه داخلی آزاد را بررسی کنید. در صورتی که حجم زیادی از حافظه داخلی را با دیتاهای مختلف پر کرده اید، بهتر است برای مدتی فایل های گوشی را به یک حافظه جانبی نظیر فلش مموری انتقال بدهید.

درست کردن صفحه نمایش گوشی با حالت سیف مود

3-اجرای گوشی در حال سیف مود برای اطمینان از وجود برنامه های مخرب

گاهی اوقات، برنامه های مخرب در روند عملکردهای مختلف گوشی، اختلالاتی به وجود می آورند. فعال کردن قابلیت Safe Mode به شما کمک می کند تا متوجه شوید که آیا مشکلات به وجود آمده با ریست فکتوری حل می شود یا نه.

اگر انجام دادن این مرحله برایتان سخت است یا اطلاعات کافی درباره سیف مود ندارید، پیشنهاد می کنیم ابتدا مقاله روش فعال کردن Safe Mode را مطاطعه کنید.

4-اطمینان از سالم بودن قسمت های سخت افزاری گوشی

استفاده از کدهای تست، یکی دیگر از روش هایی است که به واسطه آن می توانید صحت عملکرد برخی از سخت افزارهای گوشی را تشخیص بدهید. برخی از افراد این کدهای تست را تحت عنوان نرم افزار تعمیر تاچ گوشی می شناسند. در صورتی که این کد ها با عناوینی نظیر کد تست صفحه نمایش، یا کد تست باتری گوشی و موارد مشابه شناخته می شوند.

کد تست سلامت صفحه نمایش گوشی:

  • گوشی های اندروید به خصوص سامسونگ: *#۷۳۵۳#
  • گوشی های مدل اچ تی سی: *#*#۳۴۲۴#*#*
  • گوشی های مدل سونی: *#*#۷۳۷۸۴۲۳#*#*

با توجه به مدل گوشیتان، باید این کد را در گوشی وارد کنید. بعد از وارد کردن این کد، صفحه ای ظاهر می شود که اجازه تست قسمت های مختلف گوشی مانند اسپیکر، چراغ قوه، صفحه نمایش و موارد دیگر را به شما می دهد. با استفاده از منوهای ظاهر شده در قسمت بررسی تنظیمات صفحه نمایش، روی قسمت های مختلف ال سی دی دست می کشید و متوجه می شوید که آیا تمامی پیکسل ها دچار مشکل هستند یا نه.

ریست فکتوری گوشی برای درست کردن صفحه نمایش گوشی

5-ریست فکتوری، آخرین راه حل برای مشکل کار نکردن صفحه نمایش گوشی

در صورتی که هیچ یک از این راه حل ها، مشکل را حل نکرد باید گوشی را ریست فکتوری کنید. ریست فکتوری یا همان بازگردانی گوشی به تنظیمات کارخانه، تمامی تنظیمات اعمال شده و تغییرات گوشی را حذف می کند. برای مشاهده روند ریست فکتوری، می توانید مقاله آموزش ریست فکتوری گوشی را مطالعه کنید.

جمع بندی کلی:

در این مقاله قصد داشتیم روش های ممکن برای حل مشکل کار نکردن صفحه نمایش را بررسی کنیم. هر چند که برخی از کاربران نیز برای حل این مسئله، گوشی های خود را فلش هم می کنند اما توصیه می کنیم قبل از انجام این کار با یک فرد متخصص مشورت کنید. در صورتی که نظر و پیشنهادی دارید، می توانید در قسمت نظرات با ما در ارتباط باشید و سوالات خود را نیز بپرسید.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا